Επικαιρότητα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚ Να ρυθμιστούν τα δάνεια κτηνοτρόφων- πτηνοτρόφων

Off

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας με επιστολή του στον πρωθυπουργό και τις αρμόδιες Αρχές θέτει το θέμα της ρύθμισης των χρεών των κτηνοτρόφων- πτηνοτρόφων Οι προτάσεις του ΣΕΚ για τη ρύθμιση των δανείων των κτηνοτροφικών – πτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων  περιλαμβάνουν: 

• Ειδική γενναία  ρύθμιση των δανείων των κτηνοτρόφων (αφορά δεκάδες χιλιάδες εκμεταλλεύσεις) σε όλες τις τράπεζες γιατί δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. • Η ρύθμιση να αφορά τόσο τα εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο δάνεια όσο και τα κόκκινα δάνεια.

• Να διαγραφούν οι τόκοι υπερημερίας, το 70% των συμβατικών τόκων και  το 50% του κεφαλαίου και το υπόλοιπο να αποπληρωθεί σε 20 χρόνια με χαμηλό επιτόκιο. Έτσι θα μπορέσουν να επιβιώσουν οι κτηνοτροφικές- πτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και να συνεχίσουν να παράγουν για τη χώρα τα υπερπολύτιμα και αρίστης ποιότητας προϊόντα (κρέας, γάλα κ.α).  γεγονός που θα συμβάλει στην έξοδο της χώρας από την κρίση.  • Να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση όλες οι  κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (αιγοπροβατοτροφικές, αγελαδοτροφικές βοοτροφικές, χοιροτροφικές, πτηνοτροφικές) • Να μην μπορεί να εκποιηθεί κανένας στάβλος ή κτηνοτροφική εκμετάλλευση και κανένα σπίτι κτηνοτρόφου. • Να ανακληθούν άμεσα τα χρέη  που έχουν σταλεί για βεβαίωση στα Δημόσια Ταμεία.  

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ